Portfolio Boka Samarbeta Om oss   Logo
Fotografier är minnen du kan hålla i din hand. Får vi skapa dina?
.jpg

Vi älskar porträttsessioner, familjesessioner och gravidsessioner, men egentligen fotar vi gärna det mesta. Vi har satt samman tre paket nedan som vi hoppas passar de allra flesta. Om du behöver något annat skräddarsyr vi mer än gärna ett paket just för dig. Alla priser på denna sida inkluderar moms.

PAKET ETT (KITTLAREN)

Vi fotar i upp till 30 minuter och vi levererar tio bilder som högupplösta digitala filer (jpegs). Detta paket är perfekt för porträtt av en person, eller gravidfoto med den blivande mamman.

1500 kr

PAKET TVÅ (EN SVENSK LAGOM)

Vi fotar i upp till en timme och vi levererar minst tjugo bilder som högupplösta digitala filer (jpegs) för nerladdning. Detta paket är perfekt för porträtt av två till tre personer, som parfotograferingar eller familjefotograferingar.

4500 kr

PAKET TRE (OSTRONBAREN)

Vi fotar i upp till två timmar och vi levererar minst trettio bilder som högupplösta digitala filer (jpegs) för nerladdning. Detta paket är perfekt för större familjer, eller vad som helst egentligen.

7500 kr

Dessa priser inkluderar resa inom en 30-kilometers radie från Staffanstorp, Skåne. Efter det behöver vi lägga på 20 kr / kilometer (vi använder Google Maps som en oberoende bedömare av avståndet). Bor du exempelvis 50 kilometer från Staffanstorp blir ersättningen för restid och omkostnader 20×(50-30)=400 kr. Vi hjälper gärna till med makeup och hår mot tillägg. Vi skriver alltiv avtal vid beställning. Exempel på ett sådant kan laddas ner här. Båda fotograferna har F-skattesedel.

Skriv till oss och berätta vad du vill ha!